Avalon Pelgrimsreis

Heilige reis naar Avalon en zuid-west Engeland (Dartmoor, Cornwall, Glastonbury, Stonehenge en Avebury)

De eerste stralen van de opkomende zon verwarmen zacht je gezicht,de wind speelt met je haar en jouw voeten zijn stevig verbonden met de heilige grond van De Tor. Je voelt haar hartslag. Haar hart in perfecte harmonie met het kloppen van je eigen hart. De zonsopkomst kleurt de mist roze, oranje en geel en wanneer je om je heen kijkt kun je in het verleden kijken, waar het heilige meer de magie bewaarde, je kunt het heden voelen, volop in het leven en je kunt de toekomst verwelkomen met open armen van vertrouwen en dankbaarheid wetende dat je altijd gedragen word door liefde.
Kun je haar lied horen? Welkom thuis..

Met deze reis door zuid/west Engeland stap je in de levende legendes van het mystieke Engeland.. We laten ons raken door Eeuwenoude steencirkels, Heilige waterbronnen en watervallen, Koning Arthur en de heilige graal, Priesteressen en Avalon, krachtplekken, ceremonie en wonderschone natuur

Dit zal niet alleen een intense fysieke reis zijn, maar ook een intense reis diep in jezelf. Een helende pelgrimstocht om de verbinding met de essentie en jouw ware pad te herstellen en te verdiepen. Waneer je voelt dat het tijd is voor verandering, Wanneer je healing nodig hebt, Wanneer je voelt dat het tijd is om vanuit je kracht te gaan leven, Wanneer je voelt dat het nu tijd is om in te tunen en te gaan met de stroom van het bestaan, Wanneer je voelt dat je geroepen wordt, de tijd is nu… Wees welkom. Deze reis is een krachtige stap op jouw autentieke, eigen wijze weg…

We laten ons inspireren door sjamanisme, de keltische en de maori traditie. Eigen ervaring staat voorop. We zullen een aantal van de krachtigste plekken van Engeland bezoeken (De Tor in Glastonbury, Stonehenge, Avebury, de Challice well, White spring, Merlins cave, eeuwenoude Eiken, een gewijde waterval en veel meer moois) en hier een diepe verbinding mee aangaan. Samen met het doen van ceremonie en oefeningen wordt zo de oorspronkelijkheid in onszelf wakker gemaakt.

De reis is voor een klein gezelschap van 7 tot 13 personen, die dieper bewust willen worden van hun spirit en hun pad en de magie van Avalon en Engeland willen ervaren.


We beginnen en eindigen onze reis gezamenlijk op station Utrecht Lunetten (Vandaaruit rijden we met een minibus naar de boot en in Engeland weer verder naar Dartmoor, Cornwall, Glastonbury, Stonehenge en Avebury)

De prijs is inclusief vervoer van-naar en binnen Engeland met minibus (9 personen) en boot, camperen op een Biologische boerderij aan de voet van de Tor (en een paar nachten in een YHA), toegang tot stonehenge en chalice wells, en profesionele begeleiding.

Voor meer informatie mail naar emeliemanawa@gmail.com