Orakel maken

Het Levensdans Orakel is een orakel gebaseerd op het aarwiel.

De kennis die buiten de tastbare en zichtbare wereld licht word d.m.v. dit orakel zichtbaar gemaakt. Het is een bruggetje naar de universele wijsheid en naar je eigen onderbewustzijn. Hierdoor worden inzicht, begrip en openbaringen op diep niveau mogelijk gemaakt. Het orakel is helder, eerlijk en inzicht gevend. Een orakel waar je echt iets aan hebt.

Wanneer je er mee werkt wordt je intuïtie aangesproken en getraind. De stem van je innerlijk weten wordt sterker en je kunt haar beter verstaan. Zo is het werken met het orakel een oefening van je eigen gaven.

Een aantal jaren geleden heb ik dit orakel intuïtief doorgekregen en sindsdien veel gebruikt, verder ontwikkeld en goed leren kennen. Vaak is me gevraagd of ik dit orakel niet wil verkopen of uit wil geven zodat jullie er zelf ook mee kunnen werken. Nu kan dat natuurlijk, maar ik heb een beter idee: Jullie maken het zelf!!!!

gedurende deze dag begeleid ik jullie bij het maken van jullie eigen Levensdans Orakel en leer ik jullie hoe het te interpreteren. Aan het eind van de dag ga je naar huis met je eigen orakel en met de handvaten die je nodig hebt om het te kunnen lezen, voor jezelf en anderen.