Sacred Wild Roots

Sacred Wild Roots heeft een missie! En jij kan ons helpen!

– Wij vinden het belangrijk dat alle vrouwen van hun unieke lichaam houden, welke vorm of leeftijd dan ook en van alle stukjes…
– Wij vinden het belangrijk om de natuurlijke schoonheid te vieren van de Godinnelijke creatie die wij allemaal belichamen.
– Wij vinden het belangrijk om bewustzijn te creëren over de begrippen ‘schoonheid’ en ‘perfectie’

Wij voelen de pijn die veel vrouwen dragen door het afkeuren van hun eigen lijf. De meeste vrouwen vinden het niet fijn om in de spiegel te kijken omdat ze dat wat ze zien niet mooi vinden. Ze bestempelen hun zachte buikjes als lelijk, net als hun rimpels, hun ongelijke borsten, de striae van hun huid, het haar op hun benen, hun kont die te dik is of te klein en ze voelen zich waardeloos omdat ze zichzelf vergelijken met gephotoshopte foto modellen en schoonheidsidealen die niet eens in het echt kunnen bestaan. Dit moet stoppen! Wij creëren een tegenbeweging zodat onze zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfliefde spiraal zich weer naar boven kan bewegen. En jij kan meedoen!

In onze workshops creëren we een veilige en heilige ruimte waar jij jouw relatie met jouw lichaam, jouw lichaamsbeeld en jouw idee van schoonheid kunt onderzoeken en waar we je helpen in het proces van zelf liefde.

Je zult je verbinden met jouw Sacred Wild Roots en jouw natuurlijke schoonheid vieren. Je zal omarmd worden door prachtige natuur en door jouw liefdevolle ondersteunende zusters (en jij zal voor hen zo’n zuster zijn), wanneer jij alle laagjes die jou klein houden afpelt, wanneer jij jouw natuurlijke schoonheid weer in eigendom neemt en wanneer je dit viert met natuurlijke fotografie… zo naakt en puur als jij dan durft te zijn 😉

We werken ervaringsgericht en gebruiken o.a. lichaamswerk, ceremonie en fotografie

Laten we schoonheid naar een hoger level brengen
Voor jezelf, nu en in de toekomst
Voor alle vrouwen op aarde
Voor de toekomstige generaties, onze dochters en hun dochters
Alle vrouwen verdienen het om te voelen dat hun lichaam heilig en uniek is en dat het een eigen verhaal te vertellen heeft.
Durf jij jouw verhaal te vertellen?